|
Post by magica on May 20, 2021 9:04:53 GMT 2
Ще погледна Evil lives here. Аз съм голяма бъзла, ама така ме подхлъзнахте с тези истории и канали, някои наистина са брутални! За Джонбене Рамзи, явно това съм го изпуснала с удара, иначе и аз май съм на мнение, че е брат ѝ, който си изглежда нестабилен и малко с изоставане. Просто бях с впечатление,че е била изнасилена и ми се стори странно, но така като казвате може и да са го инсценирали, за да паднат подозренията от тях. Бейли ми допадна, изгледах няколко видеа, но Стефани си ми е любимката, въпреки че сега ще направя пауза от нея.
|
|
|
Post by ☀ on May 21, 2021 10:33:08 GMT 2
Днес изгледах документалния сериал по Нетфликс за Тед Бънди. Бейли си я пускам преди работа. Много ме радва. Не знам защо нашите youtube-ри не могат да правят подобни видеа... Все едно съм с приятелка и тя ми разказва какво е прочела. Страхотна е. Sent from my SM-G980F using Tapatalk С такова впечатление съм и аз от Бейли, готвя с нейните клипчета, но пак влагам любов в ястията де Понякога ми става неудобно като се чуе нещо брутално, а аз си режа зеленчуци примерно и не реагирам. Тя е приятна и за гледане, гримира се добре и разнообразно. Снощи слушах клип на Faith ама много равен тон, то по-плашещо ми е да я слушам. Може и от езика да е, но не ми допадна начина ѝ на разказване и продължавам на английски. Имаше една история в някакъв автобус, нея не успях да изслушам, защото ми беше в повече. Ще я приложа, ако я намеря. Къде гледате на Evil lives here старите епизоди?
|
|
|
Post by magica on May 21, 2021 11:17:09 GMT 2
Днес изгледах документалния сериал по Нетфликс за Тед Бънди. Бейли си я пускам преди работа. Много ме радва. Не знам защо нашите youtube-ри не могат да правят подобни видеа... Все едно съм с приятелка и тя ми разказва какво е прочела. Страхотна е. Sent from my SM-G980F using Tapatalk С такова впечатление съм и аз от Бейли, готвя с нейните клипчета, но пак влагам любов в ястията де Понякога ми става неудобно като се чуе нещо брутално, а аз си режа зеленчуци примерно и не реагирам. Тя е приятна и за гледане, гримира се добре и разнообразно. Снощи слушах клип на Faith ама много равен тон, то по-плашещо ми е да я слушам. Може и от езика да е, но не ми допадна начина ѝ на разказване и продължавам на английски. Имаше една история в някакъв автобус, нея не успях да изслушам, защото ми беше в повече. Ще я приложа, ако я намеря. Къде гледате на Evil lives here старите епизоди? В този канал ги има: youtube.com/channel/UCtbil92hW7K0lxWRtqD2S3ASent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on May 21, 2021 11:31:02 GMT 2
Благодаря много, magica ! Очертава се перфектен дъждовен следобед
|
|
|
Post by yoooobooo on May 24, 2021 1:06:19 GMT 2
Понеже се заговори за български криминални случаи, тъй като аз в университета имах предмет криминалистика (сигурно най - любимият и най - безполезния от всички ) ни бяха пускали видеа от следствени действия по известни случаи. Един от тях беше за тройното убийство, което е станало в София през 1997г., като убиецът е Димитър Кънчев. Случаят е интересен, има негови интервюта качени в ютуб, мисля, че и някъде беше качен запис от самопризнанията му, които после оттегля. Миналата година попаднах и на историята за смъртта на писателката Яна Язова, която също е при съмнителни обстоятелства. Оооо, тъй като уча право и миналата година изучавах криминалистика, и аз съм минала през това. 😃 В тези упражнения стоях й гледах видеата все едно, че гледам нормален филм, докато някои колеги излизаха от стаята от погнуса 😃 Аз си спомням за един случай на убийство на хомосексуалист от неговия партньор. И там имаше интересни аспекти, но за съжаление нищо не помня 😔
|
|
|
Post by Перуника on May 25, 2021 8:02:48 GMT 2
Понеже се заговори за български криминални случаи, тъй като аз в университета имах предмет криминалистика (сигурно най - любимият и най - безполезния от всички ) ни бяха пускали видеа от следствени действия по известни случаи. Един от тях беше за тройното убийство, което е станало в София през 1997г., като убиецът е Димитър Кънчев. Случаят е интересен, има негови интервюта качени в ютуб, мисля, че и някъде беше качен запис от самопризнанията му, които после оттегля. Миналата година попаднах и на историята за смъртта на писателката Яна Язова, която също е при съмнителни обстоятелства. Оооо, тъй като уча право и миналата година изучавах криминалистика, и аз съм минала през това. 😃 В тези упражнения стоях й гледах видеата все едно, че гледам нормален филм, докато някои колеги излизаха от стаята от погнуса 😃 Аз си спомням за един случай на убийство на хомосексуалист от неговия партньор. И там имаше интересни аспекти, но за съжаление нищо не помня 😔 Хаха, точно така бях и аз, спомням си почти всичко, което сме правили там, включително скица на лице на една програма ни караха да правим и моята стана Слави Трифонов Това с хомосексуалиста може би е по - ново, не го помня. Но то и като цяло, измина един лек период от време от моето следване. Прочетох малко за Банишевски, от мазохизъм, и съм потресена просто. Снимки реални не знам дали има от този случай, но дано не. Най - потресена съм от факта,че в един момент е била освободена и не си е излежала присъдата.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2021 23:49:35 GMT 2
JCS с ново видео 😍 как да гледам канали като на Фейт след това 🙈 но аз не съм фен на едното преразказване на прочетено от нета, така че не съм фактор да давам мнение.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on May 29, 2021 9:17:12 GMT 2
|
|
|
Post by sunny on May 30, 2021 12:28:58 GMT 2
Най много ми харесва : whatpaddiloves - true Crime , но е на немски, не английски. Дамата расказва много подробно , под всяко видео има линкове за допълнително инфо на пр снимки, телефонни разговори, част от разговори пред съда…. Последният случай от който настръхнах е За две студентки от Холандия които отиват на почивка/работа в Панама. За този случай има много видеа и на английски ( Kris Kremers and Lisanne Froon mistery )
|
|
|
Post by magica on Jun 1, 2021 13:37:28 GMT 2
Още едно момиче изгрява на българската криминална youtube сцена: Mirella Marinova. Пуснах си последното ѝ видео, не се показва тя как изглежда, само разказва. Ще я следя и нея
|
|
|
Post by Deleted on Jun 1, 2021 15:23:53 GMT 2
Здравейте. Гледах видеото на Фейт Георгиева за Вила Роза, но понеже съм голяма бъзла, го затворих след клипа, който показа във видеото, а като потърся в гугъл също излизат снимки. Та, може ли някой да разкаже накратко случая, понеже ми стана интересно, но без снимков материал. 😀
|
|
|
Post by raulgirl on Jun 10, 2021 11:23:45 GMT 2
Гледах новото видео на Фейт за куклата Анабел. Вчера изгледах едно старо нейно видео за други две кукли, които са обладани. Аз просто нещо не мога да приема тези неща на сериозно. Не са моето нещо, струват ми се нагласени истории. Тя явно вярва на всички неща, които разказва, поне с такова впечатление оставам, а може и това да е част от начина й на разказване и задържането на интереса на зрителите.
P.S. За всеки случай обмислям изхвърляне на всички парцалени кукли на дъщеря ми. Знам ли ги мръсниците какво ми кроят като говоря така сега.
|
|
|
Post by minimoi on Jun 10, 2021 12:59:57 GMT 2
Изгледах и аз новото видео на Фейт и да си призная тръпки ме побиват от порцеланови кукли ( сега вече и ор парцалени ) . Все си мисля че всичките тези паранормални явления и обсебвания от духове са плод на човешката фантазия . Обаче много обичам да гледам такива филми и истории и после съм яко във филма , то не е оставяне на светнати лампи в къщи , всеки шум ме плаши 😂😂😂 . Та истината е някъде там . Имам приятелка омъжена за нигериец и в неговата страна много вярват в магии и зли духове ,та тя ми е разказвала как хора се поболяват и умират от такива неща . Ще е интересно да има и видео за вещици
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 10, 2021 14:11:27 GMT 2
Здравейте. Гледах видеото на Фейт Георгиева за Вила Роза, но понеже съм голяма бъзла, го затворих след клипа, който показа във видеото, а като потърся в гугъл също излизат снимки. Та, може ли някой да разкаже накратко случая, понеже ми стана интересно, но без снимков материал. 😀 И на мен ми е интересно, някой ако е срещал малко по-пълно инфо може да сподели. Аз намерих няколко статии, в които пише само това, което и тя казва, тоест почти нищо. Като цяло каналът й не ми допада, определено 'не е моята чаша чай'. От криминалните гледам: Bailey Sarian - наистина много интересно разказва, все едно си говорим на кафе. Много й е заразяваща интро песничката, чак си я пея и аз. Личи си, че полага много усилия да намери много подробна информация не само за случката, а и за живота и характера на участниците. Отделно се гримира уникално. Kendall Rae, моят фаворит - изключително симпатична ми е и също влага страшно много старание в клиповете си, споменава всевъзможни детайли и винаги накрая коментира най-разпространените теории. Определено й се възхищавам колко е ангажирана със случаите като организира мърч и набирания на средства за конкретни каузи. Прави и интересни видеа със семействата на жертвите. Както и няколко канала като JCS. Наскоро попаднах на Danelle Hallan, но засега ми е средна работа, не е зле, но и някак не мога да й свикна още.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 11, 2021 21:11:54 GMT 2
И аз не вярвам на историите за куклите, най-вече защото са базирани единствено на разкази на "пострадалите". А те може да имат хиляди причини да ги доукрасят, от нестабилно ментално състояние до това да натрупат славаю
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2021 3:44:05 GMT 2
Bailey никога не съм я гледала, но щом така я хвалите, ще си я пусна след малко.
И на мен тези кукли и обладани предмети са ми мн странни. Аз съм скептик относно паранормалното и някак си са ми като митове и легенди.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 13, 2021 12:44:41 GMT 2
Изчетох цялата тема, докато си пия кафето днес. Голям пропуск от моя страна, че не съм я прочела до сега! Много харесвам криминалните истории, мистериите не толкова. Още по-интересно ми е обаче да чета мненията на други хора за тези случаи.
Гледах последното видео на Faith, но честно казано това с куклите за мен не е реално. Докато гледах видеото ми стана любопитно и се запитах, защо тези обладани кукли не бъдат изгорени или унищожени по някакъв начин?! Излагат се в музеи, слагат ги в кутии, които са осветени. Не е ли по-логично една кукла, която е обсебена да бъде унищожена?
Ларс Митанк доста любопитен случай, особено това, че се е случил във Варна, често съм там и обожавам града. Подкрепям теориите, че е бил на определени субстанции, но все пак е интересно, какво се е случило с него. Дори да се е самоубил, може би щяха да намерят тялото му в един момент.
Петър, който е изчезналият студент от американското посолство - все си мисля, че е жив, не знам защо. В същото време обаче винаги ме разколебава това, че най-вероятно би се свързал с родителите си при първа възможност, а до ден днешен не го е направил.
Маделин - от самото начало на историята ми се видя странно, че родителите й са оставили нея и близнаците сами. От всички доказателства по случая мисля, че са родителите. Прави ми впечатление, че често в историите, които гледам, се появява човека Х, който твърди, че е извършил даденото престъпление, но няма нито едно доказателство за това и не е обвинен.
Джонбеней Рамзи - теориите, които сте написали се препокриват с моите. Брата изглежда има някакво психическо разстройство и убива момиченцето, но не мисля, че се е случило по невнимание, а съвсем целенасочено, защото тя е била в светлините на прожекторите. Родителите се държат странно, но след загубата на Маделин, най-вероятно са решили да направят всичко възможно, за да не им отнемат и другото дете. Затова са скалъпили история, която да извади от подозрение брат й. Това със следите от изнасилване също е странно, но по-скоро мисля, че е дело на брата. Интересна ми е конспиративната теория, че Кейти Пери е Джонбеней, изглежда ми невъзможно това да е така.
Реших да споделя една история, която преди години ме беше ужасила. Имах приятелка, която учеше в Добрич. Известен е с това, че там изчезват много хора. Беше ми разказала, че момиче от нейния клас от гимназията, е изчезнала. Момичето било държано в плен няколко дни в някакъв обор, но е успяла да избяга невредима. Твърдят, че мъжът, който я е отвлякъл е с психически проблеми.
|
|
|
Post by raulgirl on Jun 14, 2021 11:24:00 GMT 2
Това за куклите и аз го мисля същото - ако те е страх, махни я от къщата си. Затварят ги на тавана, водят ги със себе си насам-натам, ама много ги било страх. Стигнат ли веднъж до музеи тези кукли, то ясно че ще ги запазят с цел туристически поток, но обикновените хора, в чиито домове се случват тези странни събия, предизвкани от куклата, как по-точно мотивират решенията си да запазят съответния извор на злото, не ми е ясно. Как по-точно разбрали, че едната кукла обича шоколад. Яде ли го?
Все ми се струва, че може началото на тези истории да е различно, но краят е един и същ - бизнес. Подклаждат се слухове за тези кукли и монетизират от посещения на туристи.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 14, 2021 22:24:52 GMT 2
Подкаста "Кръв и червило" много ме разочарова. Една съфорумка много добре го беше написала - все едно разказват приказка на деца, а реално говорят за убийства и отвличания...
|
|
|
Post by voxxymoxxy on Jun 22, 2021 17:28:34 GMT 2
Изгледах документалната поредица на Нетфликс за Ричард Рамирес (The night stalker). Този човек е зъл и очите му го излъчват. Абсолютен посланик на дявола. Винаги ме озадачава факта, че има прости жени, които са привлечени от подобни престъпници. Гнусни изнасилвачи и убийци на деца, които се радват на огромен женски интерес-потресаващо! Дормер, Менсън, Бънди и тоя ненормалник са само част от тях.
Изпратено от моят HTC U11 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jun 23, 2021 7:46:39 GMT 2
|
|
|
Post by GGWP on Jun 25, 2021 10:22:32 GMT 2
Момичета, за случая с Петър и американското посолство има кратка част в новото видео на Цанов. Много се развълнувах, защото даде гласност по темата и тъкмо реших, че ще научим нещо ново, но той само пита Христо за детайли около това, което вече се знае, за да го "изпита"... дано се отвори досието или някой истински феномен каже какво се е случило..
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2021 1:57:27 GMT 2
Мислех си, че съм обръгнала, но попаднах на Signs of a psychopath. Историята на Claire Throssell. Смазваща е просто. Никога няма да проумея как може хората да сме такива изроди. Колкото и да разбираш от психология...психоанализа, патологии и аномалии,някои неща просто нямат смисъл.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 9, 2021 14:10:40 GMT 2
Мислех си, че съм обръгнала, но попаднах на Signs of a psychopath. Историята на Claire Throssell. Смазваща е просто. Никога няма да проумея как може хората да сме такива изроди. Колкото и да разбираш от психология...психоанализа, патологии и аномалии,някои неща просто нямат смисъл. Да, ужасен случай. За съжаление подобни случаи на отмъщение чрез децата - не са никак редки. И в България имаме подобен случай (в Кърджали) на последната българка със смъртна присъда, която убива двете си момченца, за да отмъсти на бащата.
|
|
|
Post by magica on Jul 16, 2021 10:58:35 GMT 2
Последното видео на Фейт изобщо не ми хареса, нещо с тея обладани кутии и кукли не ме грабва, а и не ми е приятно, хваща ме страх. Знам, че са измислици, просто не са ми ок.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 19, 2021 11:29:30 GMT 2
Последно време съм се преориентирала единствено към испански и английски криминални канали. В началото много ми харесваше Фейт, но сега като я съпоставя с тях- има още много хляб да изяде.
Последно гледах две истории, които ме потресоха -
Eдната е с Ютубър-психо, който открива масова стрелба в супермаркета, в който работи, убива трима и в крайна сметка се самоубива. От клипчето се вижда колко е обръкан какво е хахо е. Частта, в която хвърля ези или тура, за да реши къде да открие стрелбата - в училището, в което живее или в супермаркета, в който работи - е особено зловеща.
Втората история е за хлапе с Тик Ток, което има пререкания със съседите си, филмира всичките си скандали с тях и е нахъсван от последоватолите си да им причинява разни гадории. Лайковете му летят стремглаво, което го гламозамайва. Историята завършва с убийството на съседа му и нещото, което го заковава в съда е филмираното от приятелката му Тик Ток видео (да, отново за лайкове):
|
|
|
Post by ☀ on Jul 19, 2021 14:03:00 GMT 2
Ужас, какви ли нови случаи ще се появят след всичко преживяно в последната година не ми се мисли. За следящите поредицата Evil lives here по ID утре запoчват новите епизоди.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 24, 2021 21:32:22 GMT 2
Гледахте ли видеото на Фейт за Десислава Севдалинова? Имам някакъв смътен спомен,че го следяхме с баба ми навремето. Горкото момиче - дали е живо още?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 8:56:23 GMT 2
Аз го гледах, но последните й няколко видеа не ме грабнаха. Конкретно за случая, не вярвам, че това момиче ще се намери. Може би е имало шанс историята да се разплете, ако момчето не беше син на еди кой си и имаше адекватно разследване. Гледахте ли видеото на Фейт за Десислава Севдалинова? Имам някакъв смътен спомен,че го следяхме с баба ми навремето. Горкото момиче - дали е живо още?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 25, 2021 14:57:04 GMT 2
Аз не вярвам Деси да е жива, прекалено много години са, все щеше да намери начин да се обади, ако е попаднала в канал за трафик на бели робини. Жалко за хубавото момиче, аз също не вярвам, че някога ще се намерят следи, а онова говедо Дари Усмивката ще си изживее живота недосегаем.
|
|