|
Post by dknowsitall on Jul 25, 2021 15:30:50 GMT 2
Последното видео на Фейт ми хареса. Радвам се, че се говори пак за този случай, който е пример за неработещата ни съдебна система. Дори майката на Деси е писала като коментар под видеото, че делото е възобновено отново, но не се работи по него и се чака да мине по давност. Следя случая от години, според мен Деси е убита още тогава, но искрено се надявам да се разкрие какво е станало с момичето и убиецът ѝ да си понесе заслуженото наказание.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2021 17:40:00 GMT 2
И според мен Деси е убита още при изчезването. Милата й майчица... Много ме хвана яд на синчето... Какви пипала има майка му само, за да не го затварят толкова години... Дано някой ден има възмездие. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Jul 25, 2021 19:16:54 GMT 2
Изгледах видеито за Деси, за съжаление и аз смятам, че е убита още при изчезването и. Честно казано останах с впечатление, че и на братовчед и не му е чиста работата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Перуника on Aug 3, 2021 12:25:34 GMT 2
Попаднах на нещо, което може да ви бъде интересно, макар да не е от ютуб. Касае се за масово убийство в Студентските общежития в Дървеница през 1974. Аз лично за първи път чувам за него. www.senzacia-bg.com/2020/12/25-1974-6.html
|
|
|
Post by diamond on Aug 4, 2021 16:26:04 GMT 2
И аз гледам Фейт, но напоследък почна много да ме дразни както с говора си, така и с промяната във външния си вид. Предпочитам Кендал Рей - много ми е симпатична, говори приятно и винаги се старае да е подробна с видеата си. Онази другата жена, която се гримира, не я харесвам - за мен има много неприятен глас.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 17, 2021 8:45:36 GMT 2
Какво мислите за убийството на Юмер Мехмед? Аз писах и в друга тема,но за мен тези убийства в 21ви век ми идват в повече. Нещата 100% ще се потулят и няма да има наказани.. www.24chasa.bg/novini/article/10077657
|
|
|
Post by okay on Aug 21, 2021 19:01:20 GMT 2
Миналата седмица открих канала на Kendall Rae. Хареса ми как разказва историите, на моменти прекалено бързо и изпускам нишката, но е достатъчно интересна. Никога преди не съм се интересувала от крими видеа и съм изненадана от себе си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 7:08:16 GMT 2
Преди няколко дни YouTube ми предложи нов крими канал, който много ми допадна. Създаден е преди по-малко от година, но вече има близо 500К абонати. Мацката се гримира докато разказва и ми е страшно симпатична. Оставям линк към канала ако на някой му е интересно да я погледне. youtube.com/channel/UCdeGMtF2xelP7Od2ofdP0qg
|
|
|
Post by kalea on Nov 4, 2021 23:35:30 GMT 2
Какво мислите за убийството на Юмер Мехмед? Аз писах и в друга тема,но за мен тези убийства в 21ви век ми идват в повече. Нещата 100% ще се потулят и няма да има наказани.. www.24chasa.bg/novini/article/10077657Току-що открих темата. Сигурно си проследила случая, после намериха и брокерката. Стабилно се шушука, че е имало невероятен чадър над тия хора, опънат от магистрати, които са обядвали в ресторанта на готвача. Пълно мазало. Имотна мафия, кървища и кланица. Покъртително. После да не се чудим по пътищата. Тоя Рагевски е купил на сина си б**ти яката кола. Никога не съм хейтила хора на база имущество, но е от ясно по-ясно, че с нащо беззаконие не всеки шофьор на супермодерна кола е почтен програмист, мениджър или талантлив пластичен хирург. Тцъ. Кой знае колко престъпления къкрят под повърхността, щом за това брутално двойно убийство на тъпата полиция (ше ме извинявате) ѝ отне 10 месеца (за откриването на брокерката Теодора). Ужасно. Преди около два месеца ми попадна канала на Фейт - именно клипът за Десислава. Потресена съм. Аз четох още неща по случая, включително из фейсбук групите. Нямам обяснение как тая п**авра, която си пази гнусното отроче, все още има такива връзки. Откъде?! Някаква си съдийка в северозападна България да секне разследване в друга област, в случая София?! Била съм свидетел на шуробаджанащина, но Бога ми, това си има граници. Не може да царуваш навсякъде. Ще речеш, че е държала цялата прокурорска сила на България за камбаните. Как става това? Толкова години? При все че и тя самата е ходила в Испания, т.е. тук нещата са били разклатени. А майката на Деси е на другия полюс. Как намира тази женичка сили да вярва в Господ още, колко е деликатна и умерена. Силата ѝ е достойна за възхищение, но начинът, по който ѝ се налага да намери тази сила в себе си... Това е ужасно несправедливо. Няма труп, няма отговори, няма нищо. Тази пишман съдийка и синът ѝ са съсипали цяло семейство. Буквално. Майката на Деси е била певица, но от изчезването насам не пее. Цялата съвкупност от несправедливост, освен бруталното посегателство над момичето, отделно всички тези години на неведение ровят, ровят и разсипват душите на тези хора. Как може такова нещо да се случи, не стига, че е била вдовица жената и това е било свързано с достатъчно трудности. И близо 20 години безнадеждност. Тази човешка трагедия край няма, страшно е. А всичко тръгва от една супер гнусна корупция. Дали някога ще се разплете този случай? В този ред на мисли, макар че не става дума за канал (и дано няма и повод да попада в такъв, а да има добра развръзка, надявам се искрено), но още издирват младата жена Евгения, която изчезнала в София. Не знам кое ме плаши повече - непознат да я отвлече при наличие на толкова камери и преди залез слънце, или това, което доста хора сочат - съпругът/любовник. Не искам да вярвам в нито едно от двете, но тя все още не се е появила, изглежда. ☹️😖
|
|
|
Post by Deleted on Jan 26, 2022 20:16:01 GMT 2
Здравейте, отдавна не съм писала в темата и като цяло виждам, че няма активност тук в последно време, но влизам да споделя нещо.
Тези дни гледах едно от последните видеа на Hailey Elizabeth и се оказва, че след 53 години разследване най-после е установена самоличността на The Zodiac killer. Човекът е починал преди няколко години, но имало достатъчно и сигурни доказателства, че е той. Оказва се, че в годината, когато е спрял да убива се е оженил, имал е деца и си е живял спокоен и нормален живот…
|
|
|
Post by Deleted on Feb 3, 2022 9:04:54 GMT 2
Малко да побутна темата - гледахте ли последното видео на Фейт за Теодора Бахлова и Юмер Мехмед?
Гледах и двете версии. Плашещо е какви хора има между нас и колко струва човешкия живот.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by tiberia on Feb 3, 2022 18:23:14 GMT 2
Второто видео повече ми хареса, заради това, че направи “интервю” с дъщерята. Мисля, че българските случаи имат почва да са интересни, въпреки оскъдните данни в интернет, но трябва да се появи някой сериозен и нахален ютубър, който да ходи и да се рови (например да прави интервюта с близки, полицаи, съседи, хора участвали в случая) - не мисля, че Вяра ще се вдигне да прави нещо такова. Основното, което е изрязано във видеото на Вяра е, че майката се е занимавала със схеми и точене на пари (май така бяха думите). Нормално е дъщерята да защитава майка си, че не е крала пари. Моето лично мнение е, че се е занимавала точно с това, особено в годините, в които са били успешни в бизнеса си, а и като гледам “бизнес партньорите” как изглеждат…
|
|
|
Post by kalea on Feb 3, 2022 23:26:47 GMT 2
Наистина е плашещо, но не за пръв път "партньори" си отмъщават със смърт. Само че костюмираните герои на 90-те го правеха с куршуми - так-так. Убийството си е убийство, но тия изроди са рязали хора на части, държали са ги скрити, с тея ръце после са яли, прегръщали са си децата сигурно. Бррр, ужасяващо.
Относно света, в който живеем - търся хубаво безопасно кътче, който има идеи, да казва. 😅
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2022 14:51:12 GMT 2
Сингапур.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by tiberia on Feb 5, 2022 18:24:09 GMT 2
Ако се замисля от човешка гледна точка - колко трябва да мразиш някой, че да го накълцаш?! И това е човек, който цял живот е част от близкото ти обкръжение. Уау. Как може да таиш години на ред такава омраза. Не мога да си представя какво е в главата на убиеца.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2022 20:27:16 GMT 2
Трудно бихме разбрали психопатите, понеже тяхната психика е напълно различна. За съжаление са навсякъде около нас и трябва да се вглеждаме в червените флагчета, за да ги открием и да се пазим от тях.
|
|