|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 19:03:43 GMT 2
Попадна ми видео на някаква Mila Darling, която е купувала дрехи от на леля бранда и прави ревю. Пускам да видя за какво става въпрос.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 19:04:23 GMT 2
А тази emilia.lozanova каква е сега? Някаква изгряваща звезда ли? Какъв й е случая?
|
|
|
Post by healthy1 on Jan 31, 2022 19:13:58 GMT 2
Бившата на Бачорски ако не се лъжа и нещо като инфлуенсър и тя.
|
|
|
Post by zahir on Jan 31, 2022 19:21:52 GMT 2
Нищо не казвам. Само оставям това тук За тези от нас, които работим истинска и сериозна работа, като каже някой, че днес е направил 3 снимки и това го причисли също към работата ми иде да му обърша 2 шамара. Проблемът с жената минус и всички като нея не е, че е дебела. Слаба е, вижда се. Просто въобще не е такава, каквато се опитвам да се нарисува в инстаграм. Стилът и не коментирам..там е потрес. Хвали се на стори, че била номинирана в някаква измислена класация на топ 100 инфлуенсъри за България. В тая наша бедна държава, където лекарите не достигат, хората събират капачки за закъпуване на кувиози и прочие, нещо не са ли много бездарниците, на които не им се работи?!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 19:30:00 GMT 2
Ох, не мога.. смея се с глас на коментарите на Джъстис, а трябва да пазя тишина заради малкииия прииинц, на мама съкровището, бозьее,бозеее. Айде да се научим вече какво се прави, когато събудите детето или започне да плаче: ко паЙш мамооо, нананя ли сЪ, искаш ли да моцаш/цоцаш, има ли ако на дупето и мЕрише ли? И ако не заспи веднага или не се ли успокои: Боже,Божеее, туй дИте, чудооо, чудооо.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 31, 2022 19:32:03 GMT 2
Имам позната, която ходи за по 7-8 месеца в джунглите да документира живота на прилепите, без канализация, без телефон, да не кажа и без сапун. Наша Евелина е решила, че престоят й в Лондон е толкова нечувано и невиждано нещо, че ще документира всеки ден, ч е дори го и кръстила с иновативното Влогдон?? Живеем в 21 век, всеки е ходил дотам поне 2 пъти, някои и живеят и са завършили там, разбирам да беше някое екзотично, топло местенце, че да му отдели 3+ видеа, но what the hell... Братче, от снощи се чудя от коментара на Луци какво по ягодите е Влогдон и чак сега ми се изясни.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 31, 2022 19:43:23 GMT 2
Гледахте ли сторито на Радостин? Ива плаче, за барчетата на Памела райф. Донякъде разбирам Ива, въпреки че не я понасям. Тъпо е да чакаш нещо и да ти подарят и някой да го "вземе". Само не разбирам Радостин защо така я унижава? Не ѝ е ок, гадно ѝ е независимо за какво и той я снима и качва. Еми колко трябва да си тъп и безчувствен? Радостине, едно време в училище друг човек беше или поне показваше, че си. Сега си дъното... Не мога да повярвам, че е един и същ човек....
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 19:43:56 GMT 2
Имам позната, която ходи за по 7-8 месеца в джунглите да документира живота на прилепите, без канализация, без телефон, да не кажа и без сапун. Наша Евелина е решила, че престоят й в Лондон е толкова нечувано и невиждано нещо, че ще документира всеки ден, ч е дори го и кръстила с иновативното Влогдон?? Живеем в 21 век, всеки е ходил дотам поне 2 пъти, някои и живеят и са завършили там, разбирам да беше някое екзотично, топло местенце, че да му отдели 3+ видеа, но what the hell... Братче, от снощи се чудя от коментара на Луци какво по ягодите е Влогдон и чак сега ми се изясни. Не само ти се чудеше и аз така🤣🤣.То човек без мозък само може да измъдри някоя простотия до шия-Евелинка-готованка-мамина -праткоеконтготованка🤣🤣
|
|
|
Post by mimsi on Jan 31, 2022 19:58:57 GMT 2
Цанов все повече и повече ми опротивява с гостите си. Всичките му "герои" са мутри от 90-те.
Сега пък Митко Димитров - мъжът на Биляна Йотовска. То не беше лендзене и умилкване, само дето задникът му не облиза. И много удобно пропусна да спомене причината за това, че е лежал в затвора, а именно убийство на напълно невинен човек.
Трябва да му се възхищавам на този ли?! Да си продава добавките и да се скрие от света. Пълно животно.
И пак хвалби за Георги Илиев, абе тия хора се чудя някакви плужеци ли са, амеби ли, че още се възхищават на най-големите изроди на прехода?!
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 31, 2022 20:00:58 GMT 2
Хайде да залагаме какво име ще имат влоговете после от Банкя 🤔😂
|
|
|
Post by The Judge on Jan 31, 2022 20:14:56 GMT 2
Абе... Аз си мислех, че е нов щам това..влогдон... Звучи си като щам. Или като венерическа болест.
100helit,ти спиш ли, кво?! Вземи инфлуенсърски пример от тренда, удари му една магистрала мляко на малкия и отивай да извъртиш едни сирники.
ВикитУ няа го забележа, ако го видя на живо, камо ли да де обърна. Бая време ще трябва да седи с отворена уста като изненадана скумрия и с дупето назад, че да е разпознаваема. Ех, то да се мразиш толкова, чв да искаш всичко даси филтрираш, не си е за смях.
|
|
|
Post by sunny on Jan 31, 2022 20:29:49 GMT 2
Драма за едно протеиново барче . Перфектната брачна заедница се разклати . Погледнете сторитата на съпрузите Радостин и Ива Кузманови 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 31, 2022 20:31:17 GMT 2
Хрумнаха ми: Колетмасс, Пепкомасс, ремонтнаремонтамасс или пък матмасс, черен ъф коурссс.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 20:31:48 GMT 2
Тя кво ли си вика? "Влог-Влогдон. Много оригинално, ще ги изкъртя." Ми да, изкърти ни, чак ми утрепа трите живи мозъчни клетки с тъпотията си.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 31, 2022 20:39:16 GMT 2
Тя кво ли си вика? "Влог-Влогдон. Много оригинално, ще ги изкъртя." Ми да, изкърти ни, чак ми утрепа трите живи мозъчни клетки с тъпотията си. И аз това си мислех, сигурно си е рекла "ОЛИИИИИ, гениална сАм!"
|
|
|
Post by lyra on Jan 31, 2022 20:41:34 GMT 2
Гледах последните 2 видеа на Джефри Стар (оригиналът) и той направо симпатичен станал с тия вежди и къса коса. Каква е драмата с барчето на сектантите? Не искам да им въртя трафик.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 20:44:50 GMT 2
E, браво...уж семинари при пастора за семейни отношения и после изтипосваш жена си как плаче на стори, щото си егоистичен дебил. При това момичето е правило пост, съответно цял ден е седяло гладно и е чакало да стане време, за да си изяде барчето и тоя дори не се е сетил да ѝ остави половината. Ама иначе "всичко си делим". Това са елементарни неща, които научаваш като дете бе, божеее...
Айде ся, като толкова я обича, да се бръкне за цял кашон барчета на Памела + доставка до врата от Германия.
|
|
|
Post by plam on Jan 31, 2022 20:45:55 GMT 2
Леле каква драма за едно барче..какво ли ще стане ако Радо забрави да купи протеинче. Лтф човек..що за глупости плачат тези хора... Ми аз па ще ревЪ щото ММ ми изяде шоколада.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 31, 2022 20:48:10 GMT 2
Ганюши какво е запоствала тия сватбени въпроси? Тя първо да си намери половинка, после да изчака да легализират гей браковете в БГ, пък тогава да мисли за сватба…закъде се е разбързала…
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 31, 2022 20:49:12 GMT 2
Само да кажа, че продуктите на Памела се доставят и до България. Уау, каква новина! Но явно доставката не устройва влюбените гълъбчета и затова реват... ПС. Те ли бяха с видеото за старата - нова кола?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 20:49:40 GMT 2
Леле каква драма за едно барче..какво ли ще стане ако Радо забрави да купи протеинче. Лтф човек..що за глупости плачат тези хора... Ми аз па ще ревЪ щото ММ ми изяде шоколада. Според мен момичето е право - фитнесът ѝ е страст, харесва Памела, получила е въпросните барчета за подарък от най-добрата си приятелка и накрая Радостин, на фона на всичките спонсорства и безплатни продукти от GymBeam, е решил да изяде точно нейните неща, които няма как да се купят от България. И на всичкото отгоре вместо да ѝ се извини като хората, той решава да я изтипоса на стори с уточнението, че "Най-лошото е, че не се прави, наистина го прие много зле". На бас се хващам, че ще му пишат много хора как Ива преувеличава и той ще го използва това. Та не става въпрос за един шоколад или за едно барче, а за базово уважение към партньора. И да, както каза fairy, продуктите се доставят до България, ама познавайки Радостин, мислите ли, че ще даде 50 евро за bar bundle, че после да се занимава и с доставката?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 31, 2022 20:52:01 GMT 2
Не е от жизнено значение за КАКВО точно плаче госпожа Кузманова, а че тъпият ѝ мъж я снима и качва на стори ревяща докато тя изрично казва "Не ме снимай."
|
|
|
Post by abc on Jan 31, 2022 20:57:29 GMT 2
Тя може и да реве за глупости, но да я заснеме и излага публично, говори много за отношението му към нея. Така не се прави с човек, когото обичаш.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 20:58:11 GMT 2
Омг, не че нещо, ама и двамата потрес. Единият плаче за барче, другият снима как първия плаче, пфф. Ми извини се, станала е грешка, кво я снимаш? И тия недорасляци са женени, братче. Винаги ми изглеждат супер отдалечени и стерилни помежду си. Много странни хора, казвам ви, никакво чувство и емпатия към най-близкия уж. Мале, мале.
Бтв според мен Радостин я е принудил да спазва поста, а тя милата нямала търпение да си хапне барчето. Детинско, ама тия сълзи си бяха истински. Абе, и двамата са без коментар, къде са се намерили, не знам 🙂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 20:59:32 GMT 2
Тя може и да реве за глупости, но да я заснеме и излага публично, говори много за отношението му към нея. Така не се прави с човек, когото обичаш. Той излага себе си, ама момичето ще го отнесе, за съжаление. Масово ще си кажат "тая пък кво реве" и ще пропуснат тотално факта, че това стори въобще не трябва да е в интернет пространството. Не ги харесвам и двамата, ама наистина съм на косъм да пратя на Ива цял кашон барчета, честно. Радостин е пълен сельо. П.С: още нещо, което ми направи впечатление. За барчетата на Памела, Радостин казва "подариха НИ ги", въпреки че са от най-добрата приятелка на Ива за нея самата. А в последващото стори пише "това е все едно да МИ подарят напитка на Christian Guzman". Браво бе, Радо, значи нещата на Ива са общи, а твоите са си твои? Ти като рускините, ама наобратно.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 31, 2022 21:09:20 GMT 2
Като видях сторитата на този Радостин с Ива, която реве за протеиново барче, се сетих за един момент от реалитито на сестрите Кардашиан- Ким реве, че си е изгубила диамантените обеци, докато плувала в океана, Кортни и казва:”Ким, хора умират по света…” Та, Ивке, хора умират по света!
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 31, 2022 21:11:18 GMT 2
Ива е лигла на квадрат… ей така става като нямаш представа какво е реален проблем - ревеш за едно барче?!!? Сериозно ли… Това, че съпругът(!) ѝ я изтипосва ня стори ревяща е съвсем друго обаче.. тоталет идиот.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 21:15:30 GMT 2
Ива е лигла на квадрат… ей така става като нямаш представа какво е реален проблем - ревеш за едно барче?!!? Сериозно ли… Това, че съпругът(!) ѝ я изтипосва ня стори ревяща е съвсем друго обаче.. тоталет идиот. Момичето цял ден е седяло гладно заради пост, напълно е нормално да се разстрои. И аз като съм гладна, светът ми е крив, така че напълно я разбирам. Не означава, че не знае какво са реални проблеми.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 31, 2022 21:17:06 GMT 2
За мен всичко е режисирано или поне минало през прегледа на момата и потвърждение за качване. Не вярвам на нищо вече качено от инфлуза ни... Даже утре няма да се изненадам на ново спонсорства с протеинови барчета от въпросните. Никаква емпатия не ми остана към тях, особено като им знам измислените животи...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 21:18:04 GMT 2
Не, Джина, мисля, че спазваха пречистващ пост известно време, не за ден-два, защото ми изскачаха техни видеа какво ядат, докато постят. А може би барчето не е веган, но не съм запозната на сто про, не ги гледам детайлно.
|
|