|
Post by umma on Feb 1, 2022 0:06:56 GMT 2
Пепето към Матиас- Мати, како прайш мама, кой са нанани, еййй 😄 Явно взима пример от Сиса по правоговор 😂 И на мен ми направи впечатление как му говори. А той, милият, я гледа като някой непознат. 🙄
|
|
|
Post by deny on Feb 1, 2022 0:11:35 GMT 2
Ох, нямах си работа да отворя профилите в Инстаграм на тези двамата инфантили Кузманови и оттогава ми се появяват някакви ненормалници и картинки с псалми и цитати... Аз се чудя защо, а то заради тези сектанти... Иначе, дааа, и днес голяма скука, дано като мине ретроградния Меркурий, да станат всички по-продуктивни, ама едва ли.
|
|
|
Post by okay on Feb 1, 2022 0:11:38 GMT 2
За Кузманови - не съм гледала сторитата, но съм убедена, че всичко е нагласено. Ако не е, толкова по-лошо за Ива. Мен всякакви духовни и религиозни учения ми докарват ужас, но никой не ги е бил през ръцете да стават там, каквито са. За Кристина Ян - изгледах ѝ последния влог, но не помня абсолютно нищичко. Не очаквам и от жена по майчинство с две деца да има някакво супер вълнуващо ежедневие, де. Само ми е интересно това седене вкъщи до къде води. Да не говорим, че тя и Ивана например тези деца не ги извеждат навън, ако е студено. Как е възможно това? Като стана майка и аз, може да ги разбера, но това, което знам е, че децата трябва да се извеждат ежедневно, независимо от климата. За Даниела от Несебър - изгледах ѝ видеото с реакция на предишните ѝ видеа. Наистина разказа доста подробности за хора, чието съгласие съм сигурна, че не е получила предварително. Доста селско изпълнение от нейна страна, но тя няма претенции и не ме дразни в това отношение. Ако се абстрахирам от това, мога да кажа, че видеото беше като кафе с приятелка, която ми разказва спомените си. Припомних си и аз какви съм ги вършила като тийнейджърка.
|
|
|
Post by 🌸 on Feb 1, 2022 0:22:39 GMT 2
Тъкмо отворих инстаграм профила на Сладкиша, която научих от тук, но не я следя. Има някакъв лайф, който е качен в профила ѝ от 7ми януари. Ами имам чувството, че и говора опитва да имитира от Милена, на външен вид също си приличат.
|
|
|
Post by abc on Feb 1, 2022 1:00:16 GMT 2
Ако някой не е разбрал, че Риана е бременна, значи вероятно му е спрял интернета. Нужно ли е всички да пускат сторита за тази новина??
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 1:05:21 GMT 2
Включих новото видео на Милена и осъзнах нещо-пасовника на Милена е същият като на Сладкиша.Нали за рожденият й ден й подариха нов часовник.И май е същият.Ако не греша-ето още едно нещо копирано🤐Сега ще наоравя даже снимки и ще сравня.Ох,колко съм гадна 🤣🤣Зла мусаканджийчица съм.Ще направя снимките и ще ги сложа тук,ако не възразявате за малоумният ми коментар🤣 Аааа моля, моля това отдавна съм го видяла аз😃 преди 2,3 дни, щях да го пиша ама забравих. Хубаво ме подсети. Абсолютно същия е. Дори марката да не е същата, то визуално е същия,бледо розов. И не-грешиш! Часовника на Сладкиша е същия като на Милена 😃щото Милена го има отпреди още, като почма да тренира. Мен много ме забавлява копирането на Мимето, връща ме години назад... в гимназията. Аз чях да прикачам снимки ,ама ходих да върша ИСТИНСКИ задачки посред нощите и отиде "конят в реката" Тотално изключих.🤣. Но пък за сагата с Радостин оставям това тук:
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 1, 2022 1:40:26 GMT 2
Аз в предния коментар забравих да напиша,защо се чудите,че Бачорски е на рождения ден на Алекс? Там е за да не и спрат кранчето след обявяването на раздялата.Този апартамен някой трябва да го чисти.
Адри е открила фирма за посредничество за медицински процедури в Турция затова е офиса ,който показва.Стартирала февруари месец. Аз си мислих, че е шега за Виктория и Ергенът,но от рекламата едното момиче малко ми прилича на нея. И в рекламата на Сървайвър вече показват Мила и Ванко.Иначе тая драсна като я питаха участвала ли е -отговаряше не, участвтах в други проекти.
|
|
|
420 posts
Member is Online
|
Post by edelweiss on Feb 1, 2022 9:00:33 GMT 2
Как очаквате Матиас да не гледа майка си като непозната при положение, че той е нон стоп в Бургас или баща му го гледа? Все пак Пепе велика е заета да ходи по дискотеки и да седи в хотели, за да може да намери себе си и да се чувства добре. Зарежете факта, че очевидно обръща повече внимание на полу датчанките, че 90% от снимките и в ИГ са с тях, обаче сега се замислям, че тя Матиас най-малко го е гледала от 3те си деца. А уж сама си гледа децата, няма помощ от никой, дрън дрън. Също съм забелязала, че докато оставят двете щерки на Рударци, то Матиас рядко е с тях. Супер грозно делене на децата...
Евелин си е кръстила скучната поредица Влогдон, защото ще я снима в Лондон. Аз предлагам да и викаме Тъпелин, защото двете и мозъчни клетки за 24 години не могат да направят разлика между възглавница и калъфка. Бааааааси кухото парче, вие представяте ли си какви разговори водят с Гошко? - ох, бе, Гошко, айде сготви ми нещо. - ох, бе, Гошко, дай 100лв да ида да си купя черен мат от Петко. Виж тоя черен мат как хубаво отива тука на интериора! - Гошкоооо, чакам те да ми купиш хляб и да платиш сметките.
Тия сектантите искрено ме забавляват. Значи ще оставя настрана колко е жизненоважно едно барче, защото мацката може да е била в онзи период на месеца, може да не е била на кеф, може да е чакала с нетърпение да си изяде скапаното барче след постите. Все тая, не вярвам някоя мацка тук да не е ревала за пълната глупост ей така, щото не и е ден. Обаче тоя мухльо да я снима как реве вместо да я успокои, и на всичкото отгоре с цялата си наглост да го качи в Интернет... Да ти имам скапаната църква, скапаните семинари за семейни отношения и скапаните морални ценности. Дали на него ще му е приятно някой така да се подиграва с майка му? Смешник.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 1, 2022 9:17:22 GMT 2
Това Пепето дето свекърва й не знаела, че тя детето си не оставя ли е ? Че той няма и 2г, а вечно виси при свекито. Дали не се е опитвала да оставя така децата на Фичко и тя да си гледа нейните неща, обаче той по-свободолюбив от нея и си бил камшика?
И айде без ' детето е на двамата, естествено, че ще се гледат от майка и баща '. Не става дума затова.
А за Фичко нали стана въпрос, че са се събрали с Ева? Тя точно след общите им сторита замина за Маями, но мисля, че се върна и пак нищо не споделят. Странни са ми.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 1, 2022 9:24:00 GMT 2
Как разбирате, че Матиас е толкова често е в Бургас? Аз не че толкова изкъсо следя сторитата на Пепе, общо взето нещо като се спомене тук, отивам да видя, но това не съм го забелязала.
Ако наистина командироват детето така, а принцесите НА Рударци, за какво "гледане на деца сами" говорим, то те не останаха деца за гледане...
|
|
|
Post by healthy1 on Feb 1, 2022 9:45:02 GMT 2
Аз по-скоро мисля, че Филяка гледа Матиас в София докато тя е навън. Едва ли през ден пътуват до Бургас.
|
|
|
Post by diamond on Feb 1, 2022 10:15:52 GMT 2
Деа Велика има рожден ден и прави приличен гиваЛей, като едното условие е да се прати СМС за кауза. Това е хубаво, поздравявавам я. Но другите условия - да последвам бррррандове, винаги ме е дразнило.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 10:19:40 GMT 2
Снощи сънувах Капинатанова,че издава книга с ритуали -"как да печелим пари чрез силата на мисълта и т.н" .И бях откраднала една книга от издателството ,явно съм разучила къде ще се печата и кога ,както и мястото .И веднага тръгнах да снимам няколко страници,за да я публикувам тук колко малоумни неща пишеше.Книгата си беше дебела около 250-300 страници само с ритиали.Даже имаше и ритуал "как да омагьосаме мУж ,да му вземем парите и да живеем добре ,а него в трета глуха да изпратим". И както снимам аз на една пейка уж скрита ,насреща гледам се задава наша Гана -мързелана с Капитанката говори и си урежда 6 месечен курс за 5 бона "Как чрез ритуали да имаме повече "работа" с повече бУАндове". Така,че това може да е само сън,но няма да се учудя наша Гана,ако се включи в някакъв такъв ритуал,тя така или иначе има една мозъчна клетка като Евелин.А,за Капитанова ,ако наистина някой ден издаде такава книга🤣,тогава ще съм пророк.Книгата в сън ми струваше 50 лева ,ама с пакет безплатни консултации за семинарите(ритуалите).
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 1, 2022 10:34:39 GMT 2
Кой знае какви тъпотии ще показва от Лондон Евелинката. За цял месец там аз щях да се скъсам да обикалям по забележителности и в околностите даже. Има толкова какво да се види. Само в музея на Виктория и Алберт можеш да си отрепеш половин ден, ама къде ти. Ама ще гледаме красиво снимки най-много и безмислени неща. Дао поме ходи нещо да види и научи.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 1, 2022 11:05:47 GMT 2
Евелин е отишла на гости на майка си, а не като турист. Да, това отваря възможности, но не може да очакваш повече от човек, който се радва на цените по супермаркетите в една държава. Освен това през деня е сама вкъщи и както и тук няма с какво толкова да се занимава. Искам да кажа, че няма как от Евелин да очакваш любознателност и желание за откриване на нови светове като Лора примерно. Както и Валери ходи да се снима на определени локации и ако не е Мартин няма да се интересува от историята на мястото. Все едно да имам очакване кактуса ми да цъфне с орхидея
|
|
|
Post by scalestone on Feb 1, 2022 11:14:07 GMT 2
Някой писа, че Даниел пак нещо преправял по себе си. В случая става дума за зъбите му, та аз даже му писах, че нали и аз съм с брекети. Вадих си зъби. Та не е патология конкретно тази ситуация. Даже го поздравявам, че е дал гласност, защото след срещата ми с ортодонтката си дадох още повече сметка колко е важно какви са ти зъбите. Т.е. не дали ги миеш, имаш ли кариеси и дали ходиш на профилактични прегледи (тези неща винаги съм ги правила), а как са подредени и дали са с правилен контакт. Та дори и почистването на зъбен камък, което е обяснил колко е важно, пак е хубаво нещо. Дано повече хора прочетат какво е писал.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 11:17:21 GMT 2
Тя Евелин е хем тъпа,хем ограничена,хем заблудена,хем още не знам какво.Как може дори и на гости в друга държава да идеш и пак нищо да не ти е интересно.За мен това е плужек,амеба направо и по-точно. Да вземе и да се научи разликата за калъфка и възглавница,че то е смешно просто да ги бъркаш .Сигурно Ния на мамаЦиц ще знае каква е разликата,където е на 2-3, а на 25 или на колкото е Евелин да не знае.🤐🤐😑.Колко може човек да е ограничен,че нищо да не го интересува в тоя живот освен пратки,ремонт(черен мат) и нищо друго.По ягодите за млад човек това е смешно.Повечето млади както кипим и врим от любопитство за света,за опознаване на разлипни култури ,храни,забележителности,запознанство с нови хора ,да видиш историята на дадена държава,нояи хобита,да опитаме различни неща,да живеем просто,че сега се е паднало.После като ни завърти живота с деца ще е малко по -трудно,не че ще е невъзможно,но все пак една идея повече планиране.Наша Евелин вместо да се възползва от възможностите на живота,иска да е истински търтей.Мома за женене да се излага.За съжаление много има такива като Евелин ,но лошото е,че се слага етикет заради такива и на нас-тези,които искаме да работим ,да се развиваме,да правим нещо в живота си,нещо смислено,че едва ли не всички сме мързеливи,чакащи наготово,а не е така. Като видя такива като Евелин и ми идва да ги зазимя с два шамара да се осъзнаят от къде изгрявя слънцето
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 11:24:19 GMT 2
На Ганка какво ѝ пречи да вземе шофьорска книжка толкова време? Курс ли не е започнала или просто е бъзла и не смее да се качи да кара? Не че има нещо лошо, който го е страх, да не кара просто. Ама да говори и да качва снимки с коли и т.н., а да не казва какво става със заветния шофьорски курс е абсурдно. П.С. моля някой да качва тук видеата ѝ от тикток на английски и не само, нямам приложението, а искам да се посмея.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 11:41:27 GMT 2
Ааайде да не започва шофьорските, в Плд ще сме ѝ благодарни. Как го виждаш да вземе книжка и да се качи в Опел Корса '99(примерно) с Шанелите, Диорите,Чу-то, от тази година пък поскъпва всичко за колата, че то трябва да не яде, та да насмогва на Алиекспрес пратките и да пърпори на шутинг дей с колата. Отделно, в Плд не са много добри шофьорите, не са със завидна култура на пътя, Гусито каквато е сприхава, лесно се нервира и истерясва, ще вземе да вдигне висока темепература ако я засече някой. Мисля за нея...ама повече мисля за живущите с нея в този град.
|
|
|
Post by abc on Feb 1, 2022 11:56:57 GMT 2
За какво и е кола на нея, къде ще ходи като ангажименти няма никакви. Ако не смятаме безсмислените шуутинг дейс, които си прави за тоя дето духа.
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 1, 2022 12:00:09 GMT 2
Мама Циц има видео. Май се е пенявила по повод два-три коментара за Ния и поведението й. Отивам да гледам цирка й. 😂🙆♀️
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 1, 2022 12:00:18 GMT 2
Ивана с нов гивауей на "гърба" на Флори - и буквално, и преносно. Ей сега ще си купя лигавник за обличане за 33 лева, щото в Али експрес не са по 3-4 долара, в ИКЕА също съм виждала подобен, макс 10 лева да е и той.
Писна ми вече от такива очевадни тъпотии "приятели ми от Сгушени". Добре, че са тия приятели вместо истински такива, че да го отгледаш това така желано дете на аванта. Кеф ти количка, кеф ти безбожно надценени лигавници, кеф ти ерго-раница за 300 лева, която не ползваш.
Как една не си дари нещата дето не ползва, бе?!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 12:01:32 GMT 2
Аз бих я оприличила по шофьорлък на една луда монахиня в сапунерка Ситроен от филм на Луи Дьо Фюнес :д Ако някой е гледал "Полицаят от Сен Тропе" ще се сети, мисля, че в този беше. Марче, сега видях твоя пост. Разменят си бебешките пособия ама само между инфлуцките. Тейчето с Мона Гочев последно ми се мернаха, Тейче с ПАлина.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 12:34:40 GMT 2
хахахаха Гуси на кола. По-добре не. Щях да кача една снимка на прасенце, каращо кола, но пък като ги видях какви са сладки, осъзнах, че за прасето ще е обида да го сравняват с Гергана. Не всички неща са задължителни за всички хора. Така че нека си прави снимките в колата на мъжа на сестра й, но да пази пешеходци и шофьори. Просто е толкова нестабилна, че не смятам, че ще се оправи. Ladybug__ , имаш ли нужда от два-три дни почивка от форума? Ако Гана изкара шофьорски курс,ще ме е страх да излизам като пешеходец🤣. Не,защо?Да не съм сгафила нещо 😬😢Ако нещо съм направила против правилата на форума -извинете ме.Ако съм обидила също някой от форума без да го осъзная,извинявам се 😢
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2022 12:39:14 GMT 2
Ако Гана изкара шофьорски курс,ще ме е страх да излизам като пешеходец🤣. Не,защо?Да не съм сгафила нещо 😬😢Ако нещо съм направила против правилата на форума -извинете ме.Ако съм обидила също някой от форума без да го осъзная,извинявам се 😢 хахах не, нищо не си. Просто се притесняваме за теб с тези сънища. То и когато нямах време за форума няколко дни ноеври или декември и не влизах много,пак ги бях сънувала🤣.То не вие,а аз взимам да си се притеснявам за мен,че някои сънища се оказват пророчески 🤣 Веднъж даже бях сънувала Сладкиша,че обявяват,че ще стават родители.И след няколко дни хоп-гледам видеото ,че обявяват новината 🤐🤣
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 1, 2022 12:53:40 GMT 2
Аз по-скоро мисля, че Филяка гледа Матиас в София докато тя е навън. Едва ли през ден пътуват до Бургас. Не пътуват през ден, разбира се. Но не веднъж споменава, че Матиас е за седмица в Бургас, въпреки че те сами си го гледат. 😁
|
|
|
Post by pringles on Feb 1, 2022 13:22:52 GMT 2
Имам чувството, че ако нямаше дете от бургаския сценарист, режисьор и управител на Плесен, "уравнението" за Пепон щеше да е по-приемливо. Всичко друго да е както си е, само без бургаското бебе с датско име. Да тичат около нея двете полудатчанки и да им се радва.. Чехлячето да върти домакинската работа, тя да си излиза по женски или да релаксира сама по хотели... а сега трябва да мисли и за бебе с обикновен произход... Добре, че поне за бащата то е единствено и специално (макар и без датска жилка), и човека вярвам си полага всички грижи...
|
|
|
Post by Ахинора on Feb 1, 2022 13:36:25 GMT 2
Разни интересни изрази от последното видео на кандидат-оратор Йоана: - БИОЛОГИЧНО съм предразположена към кръгове под очите; - Напръсквате няколко ПРЪСКИ; - ШампоанА ми степва косата; - Марката имаТ магазин в Пловдив; - Този продукт ми е много любим, имах щастието да работя с ТЯХ; - Продуктите за които открих от едно момиче от тикток; Напук на целия професионализъм видеото е с ужасно качество, има някакъв сив филтър и проблеми с микрофона.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 1, 2022 13:42:46 GMT 2
Евелин е отишла на гости на майка си, а не като турист. Да, това отваря възможности, но не може да очакваш повече от човек, който се радва на цените по супермаркетите в една държава. Освен това през деня е сама вкъщи и както и тук няма с какво толкова да се занимава. Искам да кажа, че няма как от Евелин да очакваш любознателност и желание за откриване на нови светове като Лора примерно. Както и Валери ходи да се снима на определени локации и ако не е Мартин няма да се интересува от историята на мястото. Все едно да имам очакване кактуса ми да цъфне с орхидея А, неочаквам нищо подобно от нея. Най-много да дири още черен мат.
|
|