|
Post by kalimera on Jan 31, 2022 21:18:27 GMT 2
Тя може и да реве за глупости, но да я заснеме и излага публично, говори много за отношението му към нея. Така не се прави с човек, когото обичаш. Той излага себе си, ама момичето ще го отнесе, за съжаление. Масово ще си кажат "тая пък кво реве" и ще пропуснат тотално факта, че това стори въобще не трябва да е в интернет пространството. Не ги харесвам и двамата, ама наистина съм на косъм да пратя на Ива цял кашон барчета, честно. Радостин е пълен сельо. Прати ѝ един кашон, съфорумке. 👍 Добре ще направиш. Нека се зарадва момичето.
|
|
|
Post by kalea on Jan 31, 2022 21:19:12 GMT 2
Доста от вас са се оплаквали от алгоритмите на Инстаграм. Аз от него съм доволна, защото ме залива със съдържание на професионална тематика, книги/курсове с отстъпка, нови тенденции. Замерва ме и със спортни видеа не по-малко. Не следя почти нито един БГ инфлуенсър, стоят ми като recent search и я видя нещо, което и вие гледате, я не. В интересен на истината очаквах да ме заливат Пепе, Савини, Баламови, но не! 😁 Въпреки че спорадично отварям някой и друг профил "за сеира". Така че съм доволна. Днес обаче ми се мерна, че БлеСвещи във фейсбук биват следвани от няколко мои приятели. Първо си викам - ъ, да бе; после виждам, че страницата има ~800 лайка. И сега, пишейки това, ми кънти в главата "ДАНИЯЯЯЯ", защото едната мадам е именно там. Тя обаче утилизира датската социална система на макс.
За ТикТок съм приятно изненадана, защото, когато във фейсбук репостват нещо оттам, обикновено е дебилно и участниците имат IQ на замръзване, или в стил "Наща група". Нали съм ви казвала, че следя Лейди Гала - в инстаграм е една, а в тикток вечно се заяжда с някакви лапета (които я тролят), и аз си казвах - брат, какво е това свърталище на no lifer-и, супер ниско ниво. Но щом има качествени профили, които просто търсят повече рийч, и в рамките на 1-2 минути ти показват рецепта, научен факт (споменахте история/география/пътешествия също), спорт, нова мода; то бих се радвала на препоръки от вас. Някои от любимите ми инстаграмъри имат тикток, може да започна от тях. Па ако ми хареса, хареса, няма да го върна. 😏😃
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 31, 2022 21:19:18 GMT 2
Е, не всички сме длъжни да я разбираме.. За мен не ѝ отива на годините и е просто лигаво, жалко и ненужно🤷🏼♀️ Ще речеш, че е едно на тоя свят и животът ѝ зависи от него..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 21:28:11 GMT 2
Не, Джина, мисля, че спазваха пречистващ пост известно време, не за ден-два, защото ми изскачаха техни видеа какво ядат, докато постят. А може би барчето не е веган, но не съм запозната на сто про, не ги гледам детайлно. О, тоест още по-дълго от ден?! Кошмар Аз нямам проблем да изкарам един ден на малко храна, но ако това се случва систематично, тогава съм отпаднала и не се чувствам добре, нито физически, нито ментално - мозъкът ми просто не функционира адекватно, забравям и т.н. Та...mad respect, че правят такива неща, особено предвид, че тренират сериозно и точно защото и двамата са в една сфера, бих очаквала, че Радостин ще прояви разбиране към жена си. Иначе барчетата са на Памела Райф, една германка, която покрай тренировъчните си клипове по време на пандемията буквално избухна и създаде: 1. приложение 2. няколко тренировъчни програми 3. малък бизнес с протеинови барчета, ядки и други хранителни продукти и 4. ВСЕКИ ден е с нов клип. Мисля, че сме я обсъждали и преди. Лично за мен тия барчета са безобразно надценени за това, което са, спокойно мога да си купя ядки и да си ги направя сама, но както се казва - кеф цена няма, а Ива очевидно е приела фитнеса като ежедневие и работа, така че не мога да я съдя точно за това, въпреки че редовно съм я споменавала в темата не с добро. ПС: да, веган са.
|
|
|
Post by lyra on Jan 31, 2022 21:30:23 GMT 2
Тъпо, не тъпо, ама и на мен да ми изядат нещо след като съм го чакала цял ден ще ревна. После ще копая прегрешилия, че аз съм роднина на Джоуи и храна не деля.
|
|
|
Post by mopsche on Jan 31, 2022 21:32:41 GMT 2
Напоследък всички са толкова скучни. Чакам Попо да се завърне с по 3 видеа от хола от утре. Тя поне наистина работи, факт, нооо .. И тя и Ивана, и Пепе доста често подхващат вълната с психическото здраве, ама само като им изнася. Такива като Виктория (napub) и Евелин, колкото и да се стараят просто са слаба работа и да качват всеки ден, не мога да си ги причиня. Безразлични са ми и даже не мога да им сипя с черпака. 🐍 Покрай вас разбрах за Бохо-тата и Мама Циц - и в двата канала пълна мизерия, съжалявам. Капитонката, която даже ме е блокирала нямам търпение да я видя какъв сеир ще е в Ергенът. Даниел Петканов пак си причинява някакви процедури. Малко ми прилича на патология вече там положението. Все още си причинявам Валери по навик, но до кога - не знам и аз. Поне ресторантатът за азиатски сандвичи си го сложих в места за посещение. Може би Кристина Ян ми е фаворит, макар да не съм много заинтересована от деца в момента. Също и Мики за мен е свежарка, кефеше ме с видеата за книги и влоговете от пътувания. Забавлявам се и с видеата на Чефо на политически и исторически теми, но тези за възгледите му относно връзки и отношения с жени ме ужасяват. Никой мъж , имал нормална връзка не би се изразявал така. Малко напомня на Жечев - повърхностен.
Като казах пътувания, вече си търся по-алтернативни канали от коментираните тук. Споделям това видео на момиче от БГ, което сега живее в Америка. Още е в началото, но въпреки това обработката е по-добра от на леля Йоко хахаа. Интересно ми е да гледам влогове / живота в Щатите, понеже сигурно никога няма да отида, а ми изглежда различно от Европа.
Някой друг канал за влогове от Америка може ли да препоръчате?
|
|
|
Post by edelweiss on Jan 31, 2022 21:36:31 GMT 2
Ама хора, тя Евелин няма да прави 3 видеа, тя ще е там месец и ще качва всеки ден!!! Не знам защо е решила, че е толкова интересна, както и че има вълнуващо ежедневие, че да прави всеки ден видеа. А отношението към майка и е покъртително. Тая вчерашна пикла заслужава майка и да и спре кранчето и да видим как ще се оправя сама.
Чистачката пуснала стори с текст "какво прави по цял ден една жена, която нищо не прави" и на колажа картинки как жена готви, чисти, подрежда и т.н. Ами скъпа чистачке, аз това го правя между ходенето ми на работа и ходенето на лекции, така че да, такива като теб нищо не правят. Сори нот сори.
Гана да сравнява снимането в поза тип червей с едничката цел да и се види логото на Шанел на гъза, или да влиза в пазарска количка само, за да снима логото на диор на подметките на кецовете си, с това да живееш в приличен апартамент и да не караш кола, набор на майка ти, са супер различни неща. Ама то откъде да знае девойчето, от толкова комплекси не може да погледне по-далеч от носа си.
Пепа изобщо не я познах на тая снимка, добре че после имаше коментари, че това е тя. Смешна работа, все едно не сме я виждали половината съфорумки на живо.
Ако на Валчето най-големия и проблем е дали ще и остане луканка за последната хапка, смяяятааайййй. Не се изненадвам от коментарите - кухи последователи за КухалериЕ, никой адекватен не би я следвал освен за сеира.
Ивана ми е голямо не не. Значи ще намали социалните мрежи, но не говори за професионалните си ангажименти. Демек разбирайте от тук нататък като и се пишат коментари, че само реклами снима, ще има извинение, че иска да си почине от ИГ. И не, да снимаш новите безплатни придобивки за експлоатираното ти дете НЕ е работа. Опитва се да се прави на жертва и да буди съжаление, защото усети, че вече не е толкова харесвана.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jan 31, 2022 21:41:57 GMT 2
Евелин пък какво ще прави 1 месец в Лондон, ама какво се учудвам, не работи, няма ангажименти в Бг..
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 31, 2022 21:45:46 GMT 2
Абсолютно съгласна съм с момичетата преди мен. Отношението му е показателно. Как може да се гавриш така с най-близкия си човек? На мен ако някой така ми направи, пък ако ще да е за шоколад Своге, ще го съсипя. Да ме качва на стори когато емоционално не съм добре, независимо за какво само показва колко не ме уважава. Вярвам, че всяка от вас е реагирала малко по-бурно за нещо, което има голямо значение за вас, но отстрани не изглежда като кой знае какво. И на никоя от вас няма да ѝ е приятно половинката ѝ в живота да прави това, което Радостин прави.
|
|
|
Post by mariak on Jan 31, 2022 21:49:59 GMT 2
Аз също съм на мнението на Джоуи “не деля храната си” и ако мъжа ми ми изяде нещо което не се намира така лесно след като съм гладувала 24ч (ако не и повече), ще го търсят с кучета! Мен попринцип приятелите ни ни бъзикат, че не съм аз когато съм гладна пък какво да говорим ако ми вземеш храната!
Постъпката като цяло е тъпа на Радостин защото тези моменти са си моменти на слабост от която и да е страна на двойката и определено нямат място в интернет! Все едно са на 10 години лапета!
Тази Евелин ли каква е не знам, но ако ще прави Влогдон?!WTF?! и ще качва всеки ден видеа поне да използва наистина да бъде полезна и да иде до някой музей, да покаже интересни неща от града, а не само да ходи по молове и кафененца. Като иска да обикаля просто може да иползва до M&M’s world да разходи хората виртуално и майка ѝ да ѝ купи една торба бонбони.
П.С аз там се накефих като малко дете!
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 31, 2022 21:55:06 GMT 2
Бях последвала Кристина Ян, последния и клип ме накара да я отследвам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jan 31, 2022 22:01:37 GMT 2
И аз смятам, че тези пости ги прави заради него и вместо той да я подкрепя и помага, той я излага. Била съм на различни диети и системният глад наистина разклаща, човек става по-изнервен и може да избухне за малко нещо, физиологични процеси са си това.
Ива би се изложила, ако тя беше качила сторито и да мрънка, че Радо ѝ е изял барчето. Със сигурност си дава сметка, че не е сериозна причина за рев, затова и му казва да не я снима, а той дори го качва.
|
|
|
Post by kalimera on Jan 31, 2022 22:02:21 GMT 2
Евелин пък какво ще прави 1 месец в Лондон, ама какво се учудвам, не работи, няма ангажименти в Бг.. Ще щрака с пръсти.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 31, 2022 22:04:04 GMT 2
Гледах Емилия Лозанова, визуално е 100 пъти по-красива от Атанаска. Но то не всичко е до визия де. Като каза, че 3 години е учила едно образование, прекъснала е и е записала друго, което учи вече 3 години, сметнах, че е младичка, но мислех, че може да е имала някакви паузи или да не е записала висше веднага след 12 клас. Е, напротив, наистина е млада - 25-годишна или 97 набор. Тоя Бачорски да не се окаже като Лео ди Каприо - навършат ли 25 ги зарязва...
|
|
|
Post by lama on Jan 31, 2022 22:07:13 GMT 2
Той и Бачорски е млад, на 33 години е, но на мен ми изглежда на 48.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 22:10:43 GMT 2
Тоя грозен женчо има късмет, че тя е от ревливите. Мен ме избива на агресия в такива моменти и нямаше да му е до снимки. Мухльо с жажда за внимание на 5 плеймейтки
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 31, 2022 22:11:32 GMT 2
Той и Бачорски е млад, на 33 години е, но на мен ми изглежда на 48. Мерси, вдъхна ми спокойствие, че и аз съм млада Радослав Кузманов ми е антипатичен още покрай историите с Любо Жечев, но сега пуснах сторитата и си личи самообвинителния тон и това, че му е гузно. А Ива хем плаче, хем се смее, така че мисля, че е окей с това да се качи на стори.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 31, 2022 22:29:10 GMT 2
Ох тия Кузманови и двамата са ми много антипатични. Но той повече един мазен, селски тарикат. Тя също, ся да реве за барче,всеки си шета на акъла, ама да го качва в Интернет тоя и да я осмива, а нали му е жена.... УжасТ
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 22:30:27 GMT 2
Б@си змията, б@си салемската вещица е тая капитонка. Забогатяха беееее, еееййййй 😂
|
|
|
Post by dareangel on Jan 31, 2022 22:37:33 GMT 2
Значииии няма по-селско поведение от това да отидеш някъде в чужбина и да започнеш “Ето вижте тук за 3лв кво можеш са вземеш, кофата за боклук и тя по-хубава…” страшна тъпотия. При положение, че си имала жалък опит за живот там и не си издържала и няколко месеца. Евелинче, време ти е да пораснеш…принципно няма лошо да си търтей…то не е луд този който яде баницата, но на мен като зрител всичките ти претенции на фона на личността ти са си пълна мизерия!
Относно Тик Ток, имах го и го изтрих…няма такава зарибявка и цедка няма, нито цензура! Понеже съм на бебешка тематика и явно го засича алгоритъма, заедно с готините и понякога полезни клипчета започнаха да ми излизат погребие на бебета, смърт на новородено🤢 снимани болни деца в агония… и моментално беше изтрит. Лошото е че това е основната мрежа на подрастващите…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 22:53:34 GMT 2
На мен реклами с умиращи и агонизиращи деца ми излизат в ютюб. Затова го гледам предимно с ВПН. Тик ток потвърждавам на Джина мнението- познава ме по- добре от мен. Всичките ми интереси ми показва, вкл.даже древни цивилизации :д
Сега почетох назад, вика като я бях видяла преди години беше голяма селянка, която обсъждаше на руски момичета около нея с приятелка, мислейки; че не я разбират, но беше с дълго палто и не видях тялото й, а само лице с много злобна жилка и обикновени очи, нищо общо с малкото носле, големи устни, светло кафяви очи в инста. На снимките изглежда дългокрака , на живо плосък задник виждам аз на тази снимка и е много слаба и мъничка. 165 по принцип не е ниско (мисля е споделяла, че в толкова), ако имате интерес в на Kibbe 13- те типа много зависи от структура и тип колко висок изглеждаш. Е, явно и от филтър и да ползваме камерата, която удължава Изключително ме дразни това момиче Не знам защо не инвестира в бъдещето си, тя няма качествата - нито визуални, нито интелектуални да се котира в онзи миниатюрен процент богати. По-добре да развива себе Си, че след 3-4 години и млада няма да е за масовия богаташ с жена, искащ някое момиче на половина на неговите години, за да се почувства пак млад А в групата й повечето споделят как нямат ефект, как току що платили кредити и не знам какво…
|
|
|
Post by carolinebingley on Jan 31, 2022 23:07:38 GMT 2
Включих новото видео на Милена и осъзнах нещо-пасовника на Милена е същият като на Сладкиша.Нали за рожденият й ден й подариха нов часовник.И май е същият.Ако не греша-ето още едно нещо копирано🤐Сега ще наоравя даже снимки и ще сравня.Ох,колко съм гадна 🤣🤣Зла мусаканджийчица съм.Ще направя снимките и ще ги сложа тук,ако не възразявате за малоумният ми коментар🤣 Аааа моля, моля това отдавна съм го видяла аз😃 преди 2,3 дни, щях да го пиша ама забравих. Хубаво ме подсети. Абсолютно същия е. Дори марката да не е същата, то визуално е същия,бледо розов. И не-грешиш! Часовника на Сладкиша е същия като на Милена 😃щото Милена го има отпреди още, като почма да тренира. Мен много ме забавлява копирането на Мимето, връща ме години назад... в гимназията.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 23:20:18 GMT 2
За съжаление или за радост, аз също не съм най-милото същество, когато съм гладна. Все пак няма да ревна за храна. Ако сме в такава ситуация с ММ, със сигурност ще се извини и ще ми купи нещо, с което да компенсира като торта или друго нещо, което знае, че обичам. Няма да седне да ме снима, да ме качи и да ми се подиграва публично. Що за глупак?! И тия са набожни и т.н.?! Не ги следя, информирам се за тях от тук, неприятни са ми. В случая на мен лошо впечатление ми прави предимно той. Постъпката му е откровено просташка! Алекс има сторита, в които е тагнала почистващата фирма на Бачорски и я хвали.
|
|
|
Post by zahir on Jan 31, 2022 23:21:13 GMT 2
Отдавна апелира наглото рускинче Глупитонова да се качи в профила! Тая е за там с тъпите и измислени ритуали. Направо се чудя наистина ли има толкова прости хора да се връзват на това?!
|
|
|
Post by lina on Jan 31, 2022 23:46:14 GMT 2
Бях последвала Кристина Ян, последния и клип ме накара да я отследвам. Sent from my iPhone using Tapatalk Защо? Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 23:52:38 GMT 2
При Ива и Радостин ми мирише на развод, който няма да е чак толкова далеч във времето Надявам се тя да се осъзнае и да си намери адекватен партньор, който да я уважава и да не я качва за щяло и нещяло в нета, пък било то и за едното барче. Не е барчето, уважението е. Той е сектант, тя покрай него е лепнала. Аман. Радостине, стегни се.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jan 31, 2022 23:54:32 GMT 2
Рускинчето качва снимка на Оливия и написала "лека нощ". Гането веднага качва Алфа с "Good night" 😅
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 23:55:06 GMT 2
Подкрепям с две ръце Глупитонова да се качи в профила!!! Съгласна съм, че хората, които се навиват да дадат 50лв. за тези ритуали са абсолютни будали, но и тя е нагла до няма и къде. Нито ритуалите, нито закона за привличането ще ти донесат пари. Откакто си изкарвам парите сама и работя, съм видяла само един начин за печелене на пари - работа, работа, работа (както казва ББ). Тук ще отворя скоба, че имам доходи и от имоти, които давам под наем, но не те не са закупени с пари от ритуали. Жена, която видимо е държанка да дава акъл на хората, как ще им разкрие тайната на парите срещу 50лв. ?! Достатъчно показателно е, че не може да афишира връзката си пред аудиторията си. Няма нищо лошо да предлага себе си срещу пари, на мен не ми пречи. Но това да лъже хората, за да печели пари и то по толкова жалък начин ме изкарва от равновесие.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 23:58:02 GMT 2
Тя и другата дьевъчка иска пари за някъв фитнес маратон 😂😂 будали да искаш в България.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2022 23:58:45 GMT 2
При Ива и Радостин ми мирише на развод, който няма да е чак толкова далеч във времето Надявам се тя да се осъзнае и да си намери адекватен партньор, който да я уважава и да не я качва за щяло и нещяло в нета, пък било то и за едното барче. Не е барчето, уважението е. Той е сектант, тя покрай него е лепнала. Аман. Радостине, стегни се. Няма да се разведат, бъди сигурна... Те са заобиколени от "църквата", не само в неделя, ами всеки ден, съответно дори ако си помислят за развод (т.е Ива), ще ѝ се четат стихове от Библията, ще ѝ се говори за компромисите в семейството, бла-бла-бла и момичето ще си седи с тоя неадекватник и така. Промит им е мозъкът яко вече. Та те ходиха на разни частни целодневни семинари за семейни отношения още преди брака, мани...
|
|